torsdag 26 augusti 2010

Ett phös, flera phös

Så, första lediga kvällen och det är dags att rapportera lite vad som händer och fötter. Jag är för tillfället så trött att jag knappt kan knappa på tangenterna och rösten är helt ur balans. Det lilla som finns kvar av den pratar nu en oigenkännlig dialekt med få stötar av bred Göteborska. Moa kan intyga.

Jag stortrivs.

Så det var väl det ända jag behövde säga... nä jag ska beskriva lite mer jag lovar. Hela veckan har varit helt galen och som väntat är passar det mig som handen i handsken. Det är så härligt att komma till en Phaddergrupp där ungefär en tredjedel och många av phadrarna är lika galna och bubbliga som mig. Alla är så härliga och jag ser en ljus vänskaplig framtid ahead!

Måndagen inleddes med upprop och därefter en mörk presentation av Phöset som efter lamporna tänts och den hårda musiken vridits ner bad oss sjunga. Vi satt där som de nollor vi är och fattade ingenting. Därefter pluggade man nollevisan frenetiskgt. Dagen fortskred med hejarramsor och lekar och mycket info.

Infot fortsatte dagen efter på bussen då mina favophadrar Clara och Lotta lärde oss att åka buss. Detta är en fin konst som endast K:are känner till. Har ni riktigt tur kanske jag lär er någon gång. Jag kan säga att det tog avsevärt mycket längre tid att åka till Eslöv med x antal varv i varje rondell.

På internatet bjöd nollorna Phöset på underhållning i form av periodiska system. Tyvärr knäckte Bollibompa vårt fina uppspel av PS ganska hårt. Detta tog vi igen när vi under kvällen ställde upp för kubbfight med extra fjäsk på topp. Poängen var att slå ner kubbarna med stil och fjäska för Phöset. Jag kan säga att team Etanal är jäkligt bra fjäskare och med våra eminenta formationer (jag kan säga att vanligt kubb kommer vara sjukt tråkigt efter det här då jag sällan stod på marken och kastade, minst och lättast i laget som man är.), lovsånger, massage, skopputs, läckerheter, fotpallar och levande stolar tog laget hem segern stort!

Internatet sträckte sig fram till klockan två igår då vi kom hem och gick direkt till KFSigma för att köpa böcker. Typiskt nog köpte jag den boken jag redan bokat på andrahandsbokhandeln så jag får gå tillbaka med den imorn. Därefter var det overallköp och efter det bara till att kasta sig iväg mot bussen för att hinna hem och lämna packning och duscha. Det gjorde jag men bara i fyrtio minuter då det var dags att återigen kämpa för Etanals ära.

Stadkringwandring var något av det roligate jag gjort i hela mitt liv. Lagom mycket öl i blodet, det vill säga jag var mer glad av eget bevåg än vad som forsade genom mina ådror. samt mycket "sång" och otroligt roliga lekar. Sen får vi inte glömma en stor del fjäsk. (Idag märkte vi att fjäsket gett oss ledingen i den sammanlagda nollekampen!)

Stadskringwandringen avslutades med att för första gången känna oss enhetliga med Phöset och måla campus gult (det var rosa när vi kom tillbaka imorse!!! va fals?!) Springmarschen med fingermålandet avslutades vid SjönSjön där jag och tio andra simmade igenom det sjukt farliga vattnet (Det går rykten om bakterier och andra microorganismer som inte finns någon annan stans i världen. Säkerligen muterade till jättemonster.) ut till ÖnÖn där vi även målade TelefonkioskenTelefonkiosken i den vackaste färgen; Gult, mitt framför näsan på maschinisterna som precis var i färd med att ta på sig overallerna igen.

Nollorna som offrat sig för diverse olika sjukdomar belönades med bastu i kårhuset! Jag har bastat med Phöset. Mäktigt.

Nu är mina fingrar ungefär lika trötta som resten av hela jag så jag tänkte avsluta inlägget. Jag har inte haft tid att längta hem men det kommer troligtsvis efter nollningen (om drygt tre veckor). Då är det bara två veckor kvar till hemvisit. Det går inte att beskriva i ord hur roligt jag har och jag har inte varit såhär intensivt glad på jag vet inte hur länge. Det här kommer bli super!

Puss och Kram!!

1 kommentar:

  1. MEN GUUUD VAD NAJSIGT DU HAR DET! Jag börjar om två dagar och det pirrar galet mycket i magen när jag tänker på det! Woohoo för oss!

    SvaraRadera